Nog geen reacties

Welkom!

Fijn dat ik met vijf nieuwe jongens kon beginnen in februari. Dit zijn de nieuwe jongens van het opleidingskoor: Job Klaassen, Aron Benschop, William de Ruiter, Jacco van de Werken en Henry Verheij. Van harte welkom! Inmiddels hebben deze jongens 6 trainingen gehad. Het gaat erg goed!! Op woensdag 6 april mogen ze als probationer voor het eerst meezingen met de choristers om zo het repertoire van het koor te leren. Elke “prob” krijgt een eigen buddy die hem helpt met de muziek. We hopen dat ze dan nog voor de zomervakantie officieel chorister kunnen worden!
Bij twee jongens in het koor begint de baard in de keel een rol te spelen, Maarten Kortleven en Joël Bal. Zij zullen binnenkort als chorister afscheid moeten nemen. We hopen dat ze door blijven zingen als cambiata in een apart groepje! Maarten en Joël zijn de laatste jongens van het allereerste uur van het GBC!! Voor hun trouwe lidmaatschap en het helemaal uitzingen van hun “Choristerschap” krijgen ze een officieel Certificaat.
Maarten zal dan zijn taak als headchorister moeten overdragen aan een andere jongen. Samen met Maarten en in overleg met het bestuur, zal ik kijken wie het meest geschikt is voor deze taak.

Plaats een reactie