Nog geen reacties

GBC Choir News 28

CD-verkoop

Op het moment dat we deze nieuwbrief afwerken, is de cd Glory to God on high net geleverd. De mannen en jongens die hun best gedaan hebben cd’s in de voorverkoop ‘aan de man’ te brengen, willen we hartelijk danken. Van de 300 exemplaren die de eerste oplage groot is, hebben we er op deze manier ruim 200 verkocht! Topverkopers waren Steyn Zwambach (24!), Dieuwe de Bakker (23!) en Constantijn de Leeuw (20). Super jongens!  Jullie horen hier nog meer van…

De cd is straks bij onze concerten te koop en nu natuurlijk al via de webshop www.gorcumboyschoir.nl/shop

Cimbaalklas

In september konden we weer starten met een nieuwe cimbaalklas. De nieuwe leden zijn Christian Beijer, Laurens Verhaar, Luuk van der Veer, Ruben Mauritz en Jorg Dingemanse. Van harte welkom op ons koor jongens.

Inmiddels hebben de jongens deel 1 al bijna uit. Als de test in december voldoende is mogen ze in januari als probationer, naast het vervolgen van het opleidingskoor, een halve repetitie mee repeteren met de choristers. In januari gaan we verder met geselecteerde opdracht uit deel 2 en 3. Zet ‘em op jongens!

In het voorjaar van 2020 hopen we weer opnieuw te kunnen starten met een cimbaalklas / opleidingskoor. Jongens kunnen zich hiervoor nu al aanmelden door contact op te nemen met Jeroen Bal. Voor jongens met de nodige muzikale kennis en instrument- of zangervaring kunnen we maatwerk leveren.

Nieuwe leden Gents

Ook bij de mannen hebben we nieuwe gezichten. Tom Korporaal en Marijn Hoogendoorn, beiden bas en Roelof van Beijnum is na een tijdje rust terug als tenor. Van harte welkom bij de Gents! We hopen dat we samen leuke en muzikale momenten mogen beleven bij het koor.

Koorrepetities:

De tijden:

17.45 – 18.25 uur: opleidingskoor / cimbaalklas

18.30 – 19.55 uur: choristers

20.00 – 21.30 uur: gentlemen

Reacties zijn gesloten.